Textillita er et fælles projekt mellem to dygtige og i tekstilbranchen erfarne litauiske kvinder, hvis livsstil altid har været baseret på kreativitet, selvstændighed og individualitet. Deres fælles ideer om miljø, livskvalitet og arbejdsmetoder samt deres fagkundskab har ført disse aktive kvinder sammen, og ”Textillita” er siden da blevet en stor succes. naturligt tøj kun fra TEXTILLITA ”Textillita” fremstiller og sælger klassisk og nutidigt tøj til kvinder, mænd og børn. Alt tøjet laves i kvalitets- og naturmaterialer som 100% hør, uld og blandinger af hør og uld.Lad din krop ånde i naturligt tøj ! Kontakt | Økologi | Salgsvilkår | Venner
Forside_-_silke.JPG

Vi byder dig hjertelig velkommen til vores hjemmeside.  

Vi tilbyder væve- og strikkegarn, som egner sig til håndstrik, vævning og strikkemaskiner. I vores sortiment kan du finde 100% hør, bourette silke og uld i forskellige tykkelser. 

Høren er fremstillet efter Master of Linen standart, som ligner meget Øko-Tex. Alle andre garntyper er også fremstillet miljøvenligt. 

Denne hjemmeside er en gammel hjemmeside, som er brugt flitigt af vores kunder i de sidste 15 år, men nu har vi lavet en ny webshop.


 Du er velkommen til at besøge og benytte den.